GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Kelkit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

0 456 317 13 50 Resepsiyon
Adres
Kelkit Öğretmenevi Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Öğretmenevi Sokak No9/1 Kelkit / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Üyelerimizin ve Misafirlerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, gelişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize ve diğer üye ve misafirlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak,çalışma saatleri dışında kalan zamanlarında; kimi zaman meslektaşlarıyla kimi zaman yakınlarıyla dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri çağdaş,dinamik, modern bir konaklama ve yiyecek-içecek hizmet sunmak ve dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi üretim ve hizmete dönüştürmektir.
Otel Odası :20
Öğretim Şekli :
Katı Yakıt Kaloriferli
Ulaşım
Kelkit İlçemiz Erzincan Gümüşhane arasında bulunup, Gümüşhane ´ye 58 Km, Erzincan´a 72 Km uzaklıktadır. Her iki İlede saat başı minübüs seferleri yapıulmakta olup, birçok otobüs firmasının geçişi güzergahı üzerindedir.
Öğretmenevimiz İlçe Merkezinde bulunmaktadır